Manolo González: “Ens hem complicat la vida nosaltres sols”

  0
  51
  20141005_140342.jpg

  05/10/2014 – Tot i la victòria, el tècnic del Badalona Manolo González ha estat un pèl crític amb el seu equip, sobretot per haver passat angúnies quan el partit semblava del tot controlat amb el 2-0. Ha destacat el partit d'Abraham, però també de Raul Torres. 

  05/10/2014 – Tot i la victòria contra l'Atlètic Balears, Manolo González ha estat un pèl crític amb el seu equip, sobretot per haver passat angúnies quan el partit semblava del tot controlat amb el 2-0. “Hem ofert una lliçó de com complicar-nos un partit”, ha explicat el tècnic, que ha lamentat sobretot els errors defensius i també l’expulsió d’Amantini, del tot “innecessària, en una acció al mig del camp i quan tens tu la pilota”. “Hem regalat el 2-1, una cosa que no havíem fet en tota la lliga, i després hem tornat a regalar el segon gol. Ens hem complicat la vida nosaltres sols”,  ha reiterat Manolo González, que ha recordat que és prioritari que l’equip no perdi la solidesa defensiva que ha vingut exhibint durant tot aquest inici de curs.

  El tècnic escapulat també ha avisat que cal tenir cap amb les targetes: “Jugar 70 minuts amb un jugador menys és molt complicat i  ho hem d’evitar. Hem de ser intel·ligents en aquest aspecte”, ha dit Manolo González,  que ha destacat Abraham però també Raúl Torres: “Abraham, quan està així, és superior a la resta i un jugador decisiu. Pel tipus de jugador que és ha de fer això cada setmana. Encarar i encarar, tot i el que ha fet avui és molt complicat. Vull destacar també Raúl Torres. Potser no se l’ha vist tant en l’u contra u, però a nivell defensiu i a nivell d’arribar a l’àrea ha fet un partit espectacular”.

  El tècnic de l’Atlètic Balears, pel seu cantó, també ha lloat el partit d'Abraham. “Ha estat determinant”, ha dit Vicente Moreno, que també ha lamentat l’acció del penal quan el marcador era de 2-1: “En la segona part ho estàvem fent bé i amb el 2-1 hem pensat que podíem remuntar. Potser no hem creat moltes ocasions, però estàvem dominant. Aleshores ha arribat el penal, que ha estat clau”. “ No m'ha semblat que ho fos, però a vegades et xiulen a favor i en d'altres en contra i amb el 3-1 ja ha estat molt difícil", ha conclòs l’entrenador visitant.