Manolo González: “L’equip es mostra competitiu cada setmana, però necessitem un triomf”

    0
    MGonzález.jpg

    23/11/2014 – “Tenint en compte la segona part, aquest empat és poc premi”. Manolo González ha marxat content a mitges de Cornellà, perquè malgrat que l’equip “segueix mostrant-se competitiu cada setmana” l’anhelada victòria no acaba d’arribar. 

    23/11/2014 – “Tenint en compte la segona part, aquest empat és poc premi”. Manolo González ha marxat content a mitges de Cornellà, perquè malgrat que l’equip “segueix mostrant-se competitiu cada setmana” l’anhelada victòria no acaba d’arribar. “És cert que excepte el dia de Reus no estem perdent partits i anem sumant, però l’equip necessita fer un pas endavant i sumar un triomf”, ha apuntat el tècnic escapulat, que ha lamentat un cop més les ocasions perdudes i, sobretot, el gol encaixat tot just després de fer el 0-1. “Ha estat clau. Tenim jugadors experimentats i hem de saber aturar els partits i controlar aquests minuts després de marcar”, afegeix González, que reconeix, també, que està faltant un pèl de sort: “A principi de lliga estàvem aprofitant molt bé les ocasions i no encaixàvem,  però ara amb molt poc ens fan un gol”.

    “En els segons 45 minuts hem estat millors, hem tingut més arribades que ells i hem merescut guanyar el partit, però no ha pogut ser. Toca continuar i pensar ja amb l’Espanyol. Ens hem de fer forts a casa”, ha conclòs l’entrenador del Badalona.