Manolo González: “Que la gent no s’equivoqui del que som”

    0
    20140831_203536.jpg

    31/08/2014 – L'entrenador del Badalona, Manolo González, defuig eufòries i aposta per seguir treballant per acoblar la plantilla. 

    31/08/2014 – “Estem molt contents, però hem d’intentar que la gent no s’equivoqui del que som i del treball que costa guanyar els partits”. Tot i les dues victòries, Manolo González no es mou ni un mil·límetre del missatge de principi de curs. Cal tocar de peus a terra, la lliga és molt llarga i l’objectiu prioritari del Badalona és la permanència. Toca, doncs, defugir eufòries i no abaixar la guàrdia, perquè hi ha molta feina a fer. “Tot just hem tancat la plantilla i hem de seguir treballant per acoblar tota la gent”, apunta el preparador escapulat, que això sí es mostra molt satisfet del nivell defensiu dels seus. “Ara, al començament, volíem que l’equip defensés bé i ho estem aconseguint”, apunta Manolo González, que va destacar l’exigència d’un rival com l’Elx, “tècnicament superior i amb jugadors de gran nivell”.  

    De cara al matx del Nàstic, en la pròxima jornada, Manolo González aposta per la mateixa recepta que ha permès sumar els primers sis punts en joc:  “Defensar molt bé i saber el que fem, i si comencem perdent, mantenir la calma”. El tècnic escapulat avisa que serà un partit “complicadíssim, contra un tros d’equip”.