Manolo González renova per tres temporades

  0
  43
  image.jpg

  24/04/2015 – Manolo González ha renovat el seu contracte amb el Badalona per les tres pròximes temporades. Des que l'equip va aconseguir la permanència matemàtica, el tècnic ha mantingut unes quantes reunions amb el president escapulat, Miguel Ángel Sánchez, fins a arribar a un acord satisfactori per a les dues parts. 

  Manolo González ha renovat el seu contracte amb el CF Badalona per les tres pròximes temporades. Des que l'equip va aconseguir la permanència matemàtica, el tècnic ha mantingut unes quantes reunions amb el president escapulat, Miguel Ángel Sánchez, fins a arribar a un acord satisfactori per a les dues parts. 

  "Hi havia alguns serrells que havíem d'arreglar. Hem aconseguit que entri en raó per tenir-lo amb nosaltres els pròxims tres anys i que, si Déu vol, sigui ell qui inauguri el nou estadi”, va manifestar a aquest diari el màxim mandatari del Badalona que, un cop assegurada la continuïtat de González, podrà començar a edificar l'equip de la temporada vinent. “És una persona de la casa, amb qui tenim molt bona sintonia i que amb pocs recursos ha demostrat que pot aconseguir grans coses”, va afegir.

  Sánchez no volia caure en la precipitació del curs passat, quan la plantilla es va confeccionar durant l'estiu. Tot i aquesta circumstància, i la considerable retallada en el pressupost, el Badalona ha salvat la categoria a manca de dos mesos per al final de la lliga i, fins i tot, ha tingut opcions de lluitar per entrar en el play off d'ascens. Una circumstància que, sens dubte, avala la feina de Manolo González. “Estem encantats de començar el projecte amb una mica més de temps que la temporada passada”, va manifestar, en aquest sentit, Miguel Ángel Sánchez. A partir de la setmana vinent, el tècnic començarà a parlar amb els seus jugadors per confeccionar el Badalona 2015/16. “Els representants d'alguns d'ells ens han comunicat que tenen ofertes. Tenim clar que, com que s'ha fet una bona temporada, hi ha alguns equips interessats en els nostres jugadors més importants, com és el cas d'Abraham”, va reconèixer el president badalonista.

  Per la seva banda, Manolo González, a més de mostrar-se molt content per la renovació, va reconèixer al Diari de Badalona que l'objectiu de la temporada vinent serà mantenir la categoria “El pressupost continuarà igual de baix. A partir que juguem en el nou estadi, mirarem de trobar més recursos i que el Badalona miri cap amunt”, va manifestar. L'entrenador escapulat, de 36 anys, de moment no deixarà la feina que fa Tusgsal.