El BCIN commemora els 20 anys del seu naixement

  0
  IMG_0293.JPG

  24/04/2015 – El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al polígon de Les Guixeres, prepara els dies 24 i 25 d’abril tot un seguit d’actes per celebrar el 20è aniversari del seu naixement.

  El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al polígon de Les Guixeres, prepara els dies 24 i 25 d’abril tot un seguit d’actes per celebrar el 20è aniversari del seu naixement. Totes les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L’acte institucional de commemoració tindrà lloc a l’auditori de l’edifici del BCIN el divendres 24 d’abril, a les 19 hores, i estarà presidit per l’alcalde Xavier Garcia Albiol.

   

  Com a punts més destacats del programa cal destacar dues conferències que se celebraran divendres 24 a la tarda. A les 19.15 hores hi haurà la intervenció del director adjunt de La Vanguardia, el badaloní Enric Juliana, que parlarà de l’actualitat político-econòmica de l’eix Barcelona-Madrid. Tot seguit, a les 20 hores, serà l’emprenedor Marc Vidal qui pronunciarà la seva conferència sobre nova economia. L’endemà, dissabte 25, el BCIN acollirà una jornada de portes obertes i diverses actvitats lúdico-esportives. Cal destacar una ‘flashmob’ i la presentació de les tècniques de l’entrenament funcional (‘Functional training’) que utilitzen els esportistes d’elit.

   

  Programa d’actes de divendres 24 d’abril

  ·       A les 15.30 hores: sessió d’Speed Networking

  ·       A les 18.30 hores: entreteniment d’esgrima

  ·       A les 19 hores: acte institucional

  ·       A les 19.15 hores: intervenció d’Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia

  ·       A les 19.45 hores: conferència de Luís Noya sobre la ‘súper band’

  ·       A les 20 hores: conferència de Marc Vidal, emprenedor i consultor en nova economia

  ·       De 20.45 a 22 hores: tallers empresarials, aparador comercial, maridatges i degustacions gastronòmiques

   

  Programa d’actes de dissabte 25 d’abril

  ·       De 10 a 12 hores: ‘flashmob’

  ·       D’11 a 13 hores: activitats vàries (tai-txi, bàsquet, castellers, esgrima, ‘training camp’, txi-kun, futbol i batucada)

  ·       Durant tot el matí: campionats i demostracions per a nois i noies de 3r d’ESO o cursos superiors

   

  El BCIN, una eina de promoció econòmica de la ciutat

  L’edifici del BCIN es va inaugurar el 28 d’abril de 1995, en un acte presidit pel que aleshores era vicepresident del govern espanyol, Narcís Serra, i per l’alcalde de Badalona, Joan Blanch. Un dels seus objectius fundacionals era convertir-se en una eina de promoció econòmica de la ciutat. L’edifici singular del BCIN, obra dels arquitectes Antoni Poch i Jordi Moliner, va néixer com un edifici intel·ligent, dotat de tots els avenços tecnològics d’aquella època.

   

  En aquests moments, el nivell d’ocupació del centre d’empreses del BCIN arriba al 95% de la seva capacitat. Pel que fa al centre de convencions, l’any passat va acollir uns 300 actes.