Manolo Márquez: “Sempre estaré agraït al Badalona per haver-me donat la oportunitat de debutar a segona B”

  0
  ManoloMárquez.jpg

  09/01/2014 – El primer partit de l’any al camp del Centenari, aquest diumenge, suposarà el retorn de l’extècnic escapulat Manolo Márquez. El tècnic, ara al capdavant de l’Espanyol B, es retrobarà amb el club que va dirigir durant dues temporades, del 2010 al 2012, i amb el qual va debutar a la segona divisió B.  Un partit especial i també clau des del punt de vista esportiu, ja que el filial espanyolista també lluita per sortir de la zona perillosa de la classificació, amb els mateixos punts (20) que el CF Badalona.

  “Van ser dos anys molt bons, des del punt de vista personal però també esportiu, disputant dos play-off.  Hauria estat encara millor si haguéssim aconseguit l’ascens, però em quedo sobretot amb les coses bones i amb el record del gran ambient que vam viure  en molts partits al camp del Centenari”, explica Márquez,  que en alguns moments se les va tenir amb una part de l’afició escapulada però que passa pàgina i es queda només amb els records positius: “Estic molt content de tornar i sempre estaré agraït al Badalona per haver-me donat la oportunitat de debutar en la segona B”, sentencia.

  Márquez es mostra “sorprès” per la situació del conjunt escapulat en la classificació, perquè “té plantilla” per estar més amunt, i  considera que el Badalona està “pagant el mal inici, en què no va aconseguir la primera victòria fins a la jornada 9”. “I quan et veus allà baix costa molt sortir-ne”, afegeix el tècnic de l’Espanyol B, que també viu una situació similar amb el seu actual equip: “La setmana passada vam puntuar després de tres derrotes seguides i esperem anar a més”. Una línia ascendent que els escapulats, segons el seu parer,  ja han engegat -“Ja fa quatre o cinc jornades que van puntuant regularment”, apunta- i que és imprescindible per no agreujar angúnies: “Encara queda molta lliga, però evidentment si et vas quedant despenjat cada vegada es fa més difícil”.

  De l’actual Badalona de Piti Belmonte Manolo Márquez destaca, sobretot, la seguretat defensiva dels escapulats, que han configurat “un gran bloc al darrere, que encaixa pocs gols”, i en aquest aspecte elogia també la qualitat del porter Marcos, clau en molts partits (com diumenge passat al Prat). “Està fent una gran temporada”, apunta Márquez, que destaca, també, el talent ofensiu del davanter Abraham, un jugador que “perfectament podria jugar en una categoria superior” i que diumenge serà un dels maldecaps del tècnic en el seu retorn al Centenari.