El líder de les JSC busca suport a Badalona de cara a les Eleccions Europees

  0
  IMG_4484.JPG

  09/01/2014 – Javier López, precandidat pel PSC, va ser ahir a la seu badalonina i comarcal per parlar amb membres i militants del partit.

  Comença la carrera dels socialistes cap a les Eleccions Europees. Aquest dimecres, el primer secretari de les Joventuts Socialistes (JSC) i precandidat pel PSC, Javier López, va visitar Badalona per explicar el seu projecte polític davant de militants i membres del partit. Entre els presents a la seu badalonina i comarcal, els líders badaloní, colomenca i adrianenc, Jordi Serra, Núria Parlon i Joan Callau.

   

  López va explicar que aquestes seran les eleccions europees “més importants” de la UE perquè està en joc la sortida de la crisi i s’ha de posar fre als moviments populistes, d’extrema dreta i d’austeritat. Considera, a més, que la seva candidatura pot aportar joventut i canvi, i que l’opció socialista és l’única amb una agenda “sensible socialment”.

   

  El líder de les JSC va voler apropar-se al Barcelonès Nord, i en especial a Badalona, perquè és una de les ciutat “més rellevants de Catalunya” i per parlar dels problemes dels badalonins i dels ciutadans de la zona, en general, “que no són pocs”. Després de la seva presentació es va obrir un intercanvi d’opinions a mode de debat.