“Mantenir la competitivitat i guanyar títols”, l’exigència dels socis a la Penya 22-23

  0
  66

  El coach Carles Duran ha valorat la temporada, també ho han fet els jugadors i el director tècnic. Però, i els aficionats? Quina valoració fan de la Penya 20 – 21 i què esperen de l’equip 22 – 23? El Diari de Badalona va parlar amb els socis i sòcies del Joventut i tots analitzaven positivament el curs que ha finalitzat. 

  “Això que ha aconseguit l’equip de Carles Duran és un èxit. Estic molt agraït a aquesta plantilla perquè hem gaudit i això és el més important”, exposen com una opinió general. D’altra banda, també afegien que “l’Eurocup i la Copa ACB ha estat una decepció”, puntualitzant la gran feina a la lliga regular i també als play-offs.

  Pel que fa al proper curs, el llistó serà alt, perquè el Joventut ha demostrat el seu nivell. “Crec que hi ha il·lusió pels títols, però aquest objectiu són paraules majors. Tenim un pressupost baix si ho comparem amb altres rivals, però aquesta Penya genera il·lusió”.

  “Crec que la Penya sí ha de començar a plantejar l’objectiu de guanyar un títol, com a mínim l’Eurocup. També demano als jugadors que mantinguin aquesta competitivitat. Aquest grup ja ha tingut un creixement força bo per començar a anar més enllà”, comparteixen els socis.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí