Pere Solé tanca etapa com a delegat del Seagull als 72 anys

  0
  67
  FCF

  És un delegat històric. Un referent dels delegats de Catalunya i també d’Espanya. Pere Solé ha comunicat que la propera temporada gaudirà d’un merescut descans, després de col·laborar durant els darrers 20 anys amb els primers equips del Badalona (14) i el Seagull (5).

  Aquest és el comunicat que va compartir l’històric delegat a Facebook:
  “Pongo en conocimiento general, que finalizo mi ciclo de Delegado del C.E.SEAGULL BADALONA, las últimas dos temporadas han sido muy duras de llevar con el tema del COVID y necesito un merecido descanso. Agradecer a Pilar y su Junta Directiva la confianza que han depositado en mí y mostrar también mi agradecimiento a todas las jugadoras, técnicos, federativos y a aquellas personas que de alguna forma han colaborado conmigo en estos cinco años y en especial al colectivo arbitral femenino que siempre me han facilitado mi labor como delegado. Adios a todos/as”.

  Solé ha gaudit dels darrers cicles daurats de les ‘gavines’ i també del primer equip del Badalona. De fet, el badaloní va aconseguir el reconeixement de ‘Millor Delegat de Catalunya’ fa unes temporades i la seva tasca ha estat enregistrada a l’FCF.

  “Un delegat d’equip ha de ser una persona tranquil·la, servicial i també neutral, ja que no ho ha de viure amb la mateixa passió que ho viu la resta de l’equip. Els àrbitres han d’estar còmodes quan arriben al camp. He après que als àrbitres s’han de cuidar, com si estiguessin a casa seva”, valora Solé.

  Durant aquestes temporades, Solé sempre ha tingut l’estima de tots els staffs tècnics, jugadores i jugadors en què ha compartit vestidor, però també Directives i aficionats. El Seagull el va incorporar a la seva estructura esportiva a partir de la temporada 2017-2018 i amb les ‘gavines’ ha gaudit de l’ascens a Reto Iberdrola i també les dues temporades de les badalonines a la nova Segona Divisió. A causa de la covid, i amb 72 anys, Solé fixava les seves tasques als partits del Seagull a l’Estadi.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí