MAPA l Aquests són els 11 refugis climàtics de Badalona

  0
  56

  L’Ajuntament de Badalona s’ha adherit per primera vegada a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’aportació d’11 d’espais que funcionaran com a refugi, dels quals 5 són equipaments i 6 corresponen a parcs.

  Els equipaments considerats refugis climàtics interiors estan subjectes a horaris d’obertura i tancament, mentre que els parcs estaran disponibles de forma ininterrompuda (exceptuant el parc de Ca l’Arnús que tanca a la nit).
  Protegir la ciutadania davant les temperatures elevades
  La Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics es troba dins del Programa Marc d’Actuacions d’Energia i Clima (PMEC) de l’AMB, que inclou l’adaptació al canvi climàtic com una de les sis línies prioritàries i recull la protecció a la ciutadania en períodes d’elevades temperatures mitjançant els espais considerats refugi climàtic, contribuint alhora amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en relació amb el factor salut.
  Un refugi climàtic és un espai interior o exterior accessible que, durant els mesos de més calor, proporciona confort tèrmic, descans i seguretat a la població. No són equipaments únicament destinats a aquesta finalitat, ja que compatibilitzen els seus usos i funcions habituals juntament amb el servei de refugi climàtic durant l’estiu i també els episodis de temperatures extremes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí