Marc Estruch, nou president del Club Natació Badalona

  0
  CNBadalona.jpg

  15/04/2016 – La nova junta arriba amb moltes idees i l'objectiu de renovar la concessió de Ports i Costes dels terrenys del club per poder garantir la rendibilitat de les inversions que siguin necessàries per renovar-se.

  El passat diumenge, un total de 388 socis del Club Natació Badalona es van reunir per escollir al seu 19è president. Finalment va ser escollit Marc Estruch amb 250 vots, enfront dels 131 a favor de la segona candidatura de David Ramírez, cinc en blanc i dos nuls.

   

  Estruch agafa el relleu d'Esteve Ruiz en un moment delicat per l'entitat, ja que la crisi els ha afectat com a tothom i, a més, pensa que "l'entitat s'ha desviat una mica de l'oferta de mercat que demana la societat d'avui en dia, però la bona feina de les anteriors juntes ens deixa una bona base per treballar i corregit el rumb per tornar a ser competitius i atraients".

   

  La nova junta directiva està formada per onze membres, com Ferran Moreno, Ricard Urbano i Janny Lladó, que arriben amb moltes idees, les piles carregades i amb el principal objectiu de renovar la concessió de Ports i Costes -que finalitza el 32 de desembre de 2017- dels terrenys on es troba el club per poder garantir la rendibilitat de les inversions que siguin necessàries per renovar-se.

   

  A més a més, com a novetat, per tal d'assolir un club més participatiu s'han creat, fora de l'estructura de la junta, unes comissions de treball per cada àrea, on tot aquell que vulgui sumar idees i solucions hi serà benvingut.

   

  Marc Estruch té 39 anys i el club l'ha vist créixer des de ben petit, "he jugat, he fet amics, he après diferents esports i, per això, ara toca tornar-li al Club Natació Badalona tot el que m'ha donat", destaca el nou president. Ara, ser escollit era una opció que tenien molt present tots els membres de la nova junta, malgrat els programes similars que presentaven les dues candidatures, però "el que sí que teníem clar de totes maneres, passés el que passés,  el club és qui en sortiria reforçat", afegeix.