L’Esbart Sant Jordi celebra la ballada més important del curs

  0
  c061f86d-f82b-48f9-bb95-ec183be77920.jpg

  16/04/2016 – Aquest diumenge 17 d'abril l'Esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní protagonitzarà la Ballada de Sant Jordi, l'actuació més important de l'any de l'únic esbart dansaire de la ciutat.

  Aquest diumenge 17 d'abril l'Esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní protagonitzarà la Ballada de Sant Jordi, l'actuació més important de l'any de l'únic esbart dansaire de la ciutat i que enguany celebra el seu 65è aniversari d'activitat continuada.

   

  En edicions anteriors, l'esbart oferia al seu públic una selecció de peces de la dansa tradicional popular d'arreu del territori català. En aquesta ocasió però, i amb motiu del seu aniversari, la organització ha decidit afegir al repertori danses de caire més contemporani i fins i tot algun ball de creació pròpia. La vetllada, que tindrà lloc al Teatre Zorrilla, comptarà amb la participació de tots els grups que composen l'Esbart Sant Jordi, des de els més petits de l'Escola de Dansa (nens i nenes de 3 a 5 anys), l'Esbart Infantil, el Cos de Dansa i el Grup de Mares.

   

  Jaume Díaz, director de l'esbart, ha manifestat que la Ballada de Sant Jordi d'aquest 2016 simbolitzarà un especial homenatge a tots els i les dansaires que en alguna ocasió han format part de l'Esbart Sant Jordi, en algun moment de la seva vida.