Marc Garcia, de la UGE Badalona, rècord de Catalunya en 600 metres

  0
  noticia126-3.jpg

  21/02/2017 – L’atleta infantil del club badaloní brilla en la jornada prèvia dels campionats de Catalunya de pista coberta.

   

  El darrer cap de setmana va fer topar la UGE Badalona amb grans notícies esportives. L’entitat, que enguany arriba al seu 90º aniversari, va poder celebrar diverses bones actuacions dels seus atletes en competicions de primer nivell.

   

  El club va aconseguir que sis dels seus atletes infantils (Marc Garcia Eric Rodríguez, Hugo Habas, Marina Pérez, Laia Zurita i Mar Olivé) participessin en la fase prèvia del campionat de Catalunya en pista coberta dut a terme a Sabadell.

   

  D’entre tot aquest ‘exèrcit’ de la UGE, un dels corredors badalonins va brillar amb llum pròpia. Parlem de Marc Garcia, atleta inscrit en les proves de 60 metres i 600 metres.

   

  Garcia faria millor marca personal en les dues disciplines, tot i que la millor notícia arribaria en la distància més llarga. El corredor de la UGE Badalona aturava el cronòmetre en un temps de 1:31.10, nou rècord de Catalunya infantil en pista coberta.

   

  Representació al nacional

   

  Per altra banda, la UGE també disposaria de dues representants dins el campionat d’Espanya absolut en pista coberta. Les badalonines Marina Mas i Blanca González debutaven a Salamanca en un esdeveniment de màxim nivell estatal.

   

  Mas, atleta encara juvenil, podria classificar-se per les semifinals dels 60 metres per situar-se entre les 24 millors del país. En semis, la de Badalona completaria la seva sèrie en cinquè lloc i amb el 18º millor registre global (7.83).

   

  Pel que fa a Blanca González, l’atleta promesa de la UGE va córrer els 800 metres amb una marca de 2:16.45. No va poder accedir a la final, però el seu paper va ser satisfactori.