La Pau començarà a operar el renovat servei d’ambulàncies del CatSalut aquest octubre

  0
  la pau.jpg

  06/10/2015 – El Grup La Pau començarà a operar a partir del 28 d’octubre els serveis de transport sanitari en la modalitat urgent i no urgent del Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Servei d’Emergències Mèdiques.

  El Grup La Pau començarà a operar a partir del 28 d’octubre els serveis de transport sanitari en la modalitat urgent i no urgent del Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Servei d’Emergències Mèdiques. La cooperativa d’ambulàncies va anunciar fa uns dies,durant la celebració del seu 32è aniversari, la cristal·lització definitiva del contracte del lot G del concurs de transport sanitari,que atorga la gestió del Barcelonès Nord i el Maresme, i la seva posada en marxa. D’aquesta forma, es confirma la revalidació del servei, el més important per a la companyia, per un període inicial de sis anys prorrogable fins a un màxim de 10. El pressupost anual del contracte és de 17,2 milions d’euros (sense IVA). Recordem que la licitació del serveis d’ambulàncies per part del CatSalut va estar envoltada de polèmica inicialment, atès que les adjudicacions primeres apuntaven a una concentració del sector en mans de grans grups multinacionals. Després de mobilitzacions i recursos legals, reconegudes i ja clàssiques empreses del sector com La Pau han aconseguit revalidar un servei que porten anys gestionant.

   

  El grup aconsegueix un nou servei

   

  Aquest mes d’octubre, La Pau també ha començat a operar els serveis de transport sanitari individual al centre assistencial FREMAP Barcelona Port,situat al Polígon Industrial de la Zona Franca. La relació contractual té una durada inicial de quatre anys, prorrogable fins a un màxim de sis. El valor de la licitació és de 158.465 euros anuals (633.860 euros per als quatre primers anys) i comprèn la totalitat dels mitjans necessaris per cobrir el servei de transport sanitari, tant materials com de personal. De fet, la cooperativa badalonina ha adquirit una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) per prestar de forma exclusiva els serveis al centre FREMAP Barcelona Port amb les millors condicions.