Marcel Serramitja ha tornat

  0
  84
  Marcel Serramitja.JPG

  13/10/2017 – L'última vegada que Marcel Serramitja va marcar abans de lesionar-se va ser el 8 d'octubre de 2016, en la visita al Vila-real B. El de la Cellera de Ter va fer esclatar d'alegria l'afició escapulada amb un gol, al minut 89, que suposava l'empat a casa d'un rival de màxima dificultat. 

  L'última vegada que Marcel Serramitja va marcar abans de lesionar-se va ser el 8 d'octubre de 2016, en la visita al Vila-real B. El de la Cellera de Ter va fer esclatar d'alegria l'afició escapulada amb un gol, al minut 89, que suposava l'empat a casa d'un rival de màxima dificultat. En la següent jornada, com a conseqüència d'una desgraciada acció al camp de la Travessera de Montigalà, jugant contra l'Alcoià, Serramitja va patir un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret que el va deixar fora dels terrenys de joc la resta de la temporada. El cop va ser especialment dur per al futbolista, que en aquell moment era el màxim golejador de l'equip, amb tres dianes, i la principal referència ofensiva. En un gest de confiança, el club el va renovar l'estiu passat. "Em sento molt afortunat, perquè durant tot el procés de recuperació he tingut molt a prop la meva família, els meus amics i la meva xicota. No m'ha faltat gent que m'hagi donat suport i ara m'agrada molt compartir amb ells els bons moments", explicava Marcel Serramitja aquesta setmana a L'Esportiu. "Durant la pretemporada, quan després d'una o dues setmanes ja no tenia molèsties, em vaig oblidar completament de la lesió", deia també.

  El cas és que la casualitat ha volgut que just un any després d'aquell 8 d'octubre de 2016, diumenge passat, a l'Estadi, contra el Peña Deportiva, Serramitja hagi tornat a veure porta. I no una, sinó dues vegades. "El partit se'ns ha posat de cara i tot ha estat més fàcil. Per això he pogut fer els dos gols, en dues accions una mica estranyes. En tot cas, estic content", confessava a la sala de premsa. "Quan estava jugant no hi he pensat, però un cop ha acabat el partit he valorat que, després de tants mesos sense jugar, hagi tornat a marcar en un partit de lliga. Segur que tot plegat, mentalment m'ajudarà i em farà més fort", sentenciava.