A pescar a Son Malferit

  0
  Prèvia Diari de Bdn.jpg

  13/10/2017 – Diumenge al migdia el Badalona visitarà l'Atlètic Balears, un equip fet per lluitar pels primers llocs de la classificació que, després de vuit jornades, es troba dos punts per sota dels escapulats.

  Diumenge al migdia el Badalona visitarà l'Atlètic Balears, un equip fet per lluitar pels primers llocs de la classificació que, després de vuit jornades, es troba dos punts per sota dels escapulats. El camp de Son Malferit, que sempre ha estat territori hostil, rebrà el conjunt de Manolo González amb ganes de veure la primera victòria dels seus a la lliga com a locals: a casa, de moment, els balearicos acumulen tres empats -contra el Mallorca, el Lleida i l'Olot- i una derrota -contra el Vila-real B-. A fora, en canvi, han guanyat dos partits, n'han empatat un i n'han perdut un altre, el de la darrera jornada a la Nova Creu Alta de Sabadell.

  La inèrcia d'aquest començament de lliga és, doncs, totalment diferent en els dos equips que, a les 12 hores d’aquest diumenge, 15 d’octubre, es veuran les cares a Palma de Mallorca. El Badalona, que a l'Estadi s'ha mostrat molt ferm, en els desplaçaments només ha aconseguit dos dels 12 punts que ha disputat. En tot cas, ben segur que serà un dels partits més difícils de la temporada per als escapulats. Més encara tenint en compte que el seu rival encara no sap el que és guanyar a casa.

  En l'altre bàndol hi haurà un vell conegut, el davanter Gerard Oliva, que el curs passat va oferir un rendiment extraordinari a Badalona, signant 18 gols. Ismael Moyano, Álvaro Vega i la resta dels defenses hauran d'anar molt amb compte amb el seu olfacte golejador. Per ajudar-los no hi podrà ser, malauradament, el central Miquel Robusté, que diumenge passat va tornar a lesionar-se. Xiularà el partit l'àrbitre valencià Daniel Yuste Querol.