Marcos: “Ens estem jugant moltíssim, la permanència, i no valen excuses”

  0
  48
  Marcos1.jpg

  12/02/2014 – L’empat contra l’Ontinyent , en un partit en què sumar els tres punts era gairebé imprescindible, ha tornat a encendre alguns llums d’alarma en el CF Badalona. Pel resultat, perquè deixa els escapulats molt a prop de la zona de perill, però també pel joc de l’equip, que no va transmetre bones sensacions. Va faltar intensitat i es van cometre errors de concentració que són imperdonables tenint en compte el que hi ha en joc. El porter Marcos, un dels pesos pesants del vestidor badaloní, admet que l’empat  contra l’Ontinyent ha fet mal anímicament, però que a aquestes alçades de temporada “no hi ha excuses”, perquè el marge d’error es va esgotant a mida que passen les jornades.

  “Estem en una situació força complicada que no esperàvem pas quan va començar la temporada, però és el que hi ha i l’hem d’afrontar”, diu Marcos, que reconeix que no vèncer l'Ontinyent  va suposar un revés del tot imprevist: “No esperàvem pas ensopegar en aquest partit. Teníem molta il·lusió per competir i fer-ho bé, però no va ser així”. “Era molt important haver guanyat perquè així aniríem a Xàtiva en una situació totalment diferent, amb més tranquil·litat,  però ens hem de recuperar mentalment el més ràpid possible perquè, tot i saber que és un camp molt difícil, és una altra final per a nosaltres”, afegeix el porter escapulat, que malgrat tot es manté optimista de cara al pròxim compromís de lliga: “Estic convençut que l’equip tornarà a competir com ho va fer al camp de l’Atlètic  Balears i, perquè no, endur-nos els tres punts”.

  Marcos, de tota manera, també fa autocrítica, i creu que és moment que l’equip prengui definitivament consciència que els objectius d’inici de curs ja són història i que ara hi ha en joc la permanència: “Ens falta confiar una mica més en nosaltres mateixos i, sobretot, ser conscients del que ens juguem”. “Ens estem jugant moltíssim, la permanència, i no valen excuses. Tots ens hem de mentalitzar.  No és el que esperàvem  però és el que tenim i hem de lluitar com si fossin els últims partits de la nostra vida”, conclou el jugador escapulat.