Maria del Mar Bonet tanca el Festival Blues & Ritmes 2015

  0
  x1pxOYwqu4SjF7Ovv2xvnSu2IosQ_n7ZXhOOEXu8SE3k6TMShDRHyZdT_4TExEg4R5DknavL3HhONzpZzOAuGa7JTtooodSn2gr1MnEaTJzJjP9ykbKslWd6QkjdZQ2STRF_0ZjBJAhu7RytEVnuebgjw.jpg

  25/04/2015 – Després de tres espectacles plens de bona música, elegància i eclecticisme, el Festival Blues i Ritmes viu aquest cap de setmana el seu colofó final amb l’actuació de l’artista balear Maria del Mar Bonet.

  Després de tres espectacles plens de bona música, elegància i eclecticisme, el Festival Blues i Ritmes viu aquest cap de setmana el seu colofó final amb l’actuació de l’artista balear Maria del Mar Bonet.

   

  Pocs artistes en aquest país defensen tan bé com ella valors tan íntrinsicament relacionats amb el Blues & Ritmes com l'instint per entrecreuar cultures o la universalitat de la cançó. Maria del Mar Bonet, per fi, debuta al festival i ho fa interpretant, de principi a fi, un dels seus discos més emblemàtics: Alenar, publicat originalment l'any 1977 i amb cançons com Es fa llarg esperar i Aquest temps de calabruix. Una producció del propi Blues & Ritmes amb la mateixa Maria del Mar Bonet, que es completarà amb cançons dels discos que la cantant mallorquina va publicar just abans d'Alenar (algunes de les quals fa dècades que no canta) i amb el qual Badalona es retrobarà una veu que es manté en plena forma. Una estrena rigorosa i de veritable luxe per al Blues & Ritmes. Estarà acompanyada per Dani Espasa (piano i acordió), Borja Penalba (guitarres), Tobal Rentero (arxillaüt i bandúrria), Jordi Gaspar (contrabaix) i Antonio Sánchez (percussions).

  Serà aquest dissabte, dia 25, a partir de les nou de la nit, al Teatre Zorrilla.