Més de 2.000 persones a la Cursa de la Dona d’aquest diumenge

  0
  cursa de la dona.jpg

  25/04/2015 – L'objectiu d'aquesta carrera és fer difusió sobre el càncer de mama i la seva prevenció.

  Unes 2.000 persones correran aquest diumenge, 26 d'abril, a partir de les 10 del matí, en la primera edició de la Cursa de la Dona de Badalona, que organitza Titània Club Esport amb la col·laboració de la Federació de Dones de Badalona i l'ajuntament.

   

  La Cursa de la Dona es desenvoluparà en un circuit urbà, familiar i planer de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig Marítim. Es tracta d'una cursa solidària a favor de la lluita contra el càncer de mama que vol conscienciar a les dones de la importància de la revisió i la prevenció d'aquesta malaltia.

   

  Per absorbir part de la demanda de dorsals, l'organització posarà, aquest mateix dissabte, 100 dorsals extres, que es podran recollir a Titània Club Esport (carrer de la Soledat, 1, Badalona) i s'entregaran per orde d'arribada.

   

  Diumenge, dia de la cursa, també es podrà recollir el dorsal a la mateixa sortida situada al passeig Marítim a l'alçada del carrer de Cervantes. Mitja hora abans de la cursa, a les 9.30h, es farà un escalfament en grup.

   

  L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat del regidor d'Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, serà l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors que es realitzarà a les 11.15h.

   

  A més, al mateix punt de sortida i arribada hi haurà activitats infantils i estands vinculats a l'esport i a la salut. També hi haurà una desfilada de maquillatge artístic.

   

  Recordem que un euro de cada inscripció anirà destinat a entitats que treballen a la ciutat per la divulgació i prevenció del càncer com són el Grup de Dones Jade (Dones Afectades pel Càncer de Mama) i Picam (Associació, Prevenció i Informació Càncer Molins).