Maria Gallardo: “Hem actuat amb celeritat; el Badalona, en aquest cas, no té raó”

  0
  65
  19291045094_fbf88e7f1b.jpg

   

  17/03/2016 – Enmig de la crisi oberta entre el CF Badalona i l'ajuntament de la ciutat, la regidora d'Esports explica la seva versió dels fets a aquest diari.

   

   

  Enmig de la crisi oberta entre el CF Badalona i l'ajuntament de la ciutat, la regidora d'Esports explica la seva versió dels fets a aquest diari.

   

  -Segons van comunicar al CF Badalona aquest dimarts, l'estadi no estarà acabat fins a final d'any. Ho diuen per prudència? Podria acabar-se de construir abans?

  – En la comissió de seguiment entre l’ajuntament i els representats del CF Badalona del dia 19 de febrer, ja es va explicar que, en incloure la visera es modificaven els terminis d’acabament del camp. Es va fer entrega d’una nova planificació que arribava fins al gener del 2017. 

   

  – Es la construcció de la visera el que retarda les obres? 
  – El fet d’incloure la visera va suposar una modificació pressupostaria de més de 500.000 euros, que va ser aprovada en el Ple de gener. La inclusió d’aspectes de la Fase 2 en la Fase 1 suposa uns tràmits administratius i de planificació de l’obra que allarga els terminis.

  – La inclusió de la visera es va aprovar en el Ple del 26 de gener. La comanda a Engestur per a la licitació de la visera, està feta?
  – S’estan fent les gestions per part dels departaments corresponents. De fet, ja està preparada tota la documentació.  

  – En el conveni entre l'Ajuntament i el CF Badalona es determina que l'estadi estigui acabat abans de la temporada 2017/18?
  – En el conveni del 2014 s’estableix  que el termini en que es construirà l’estadi serà de 25 mesos, des de l’adjudicació de les obres.

  – En tot cas, quin grau de responsabilitat assumeix l'ajuntament en aquest assumpte?

  – El Govern actual ha actuat amb responsabilitat i celeritat. Crec, personalment, que la directiva del club, en aquest cas, no té raó.

  – És cert  que l'ajuntament no ha fet el pagament de la grada provisional del camp on ara juga el Badalona?
  – Vam fer pública una nota de premsa que explica el tema. Els pagaments s’han fet en data, 50% el mes de desembre de 2015 i, al gener de 2015, l’altre 50%.

  – Si l'empresa impagada retira la graderia, l'afició del Badalona en pot sortir perjudicada seriosament. Ha de dir alguna cosa?

  – En la pregunta anterior ja li he respost. L’actual executiu lamenta la situació de malestar ocasionada al club i als aficionats, provocada, a la fi, per una irresponsable actuació de l’anterior govern en funcions, que no va atendre les demandes del club. Si el Badalona ha pogut començar la lliga a Badalona, és gràcies a la voluntat politica del govern actual i a la generositat del club.