0
    24
    x publicar.JPG

28/11/2012
    Els visitants, 4rts a la classificació, en van tenir prou amb 20 minuts per deixar el partit sentenciat

El Sant Josep va caure contra l'Arenys en un partit que se li va escapar des del primer quart davant d'un rival que a aquestes alçades de la temporada és superior.
    Els del maresme van sortir molt endollats, amb un joc ràpid i efectiu que fàcilment els va donar els primer avantatges (18 a 29).

El Sant Josep va intentar igualar el ritme amb accions ràpides, però es va precipitar i va donar encara més facilitats perquè l'Arenys agafés un coixí que no va deixar anar (29 a 47).

A la represa, quan l'Arenys va arribar als 24 d'avantatge, es va relaxar i va deixar veure els millors minuts del Sant Josep, que amb un joc atrevit va reduïr la diferència fins els 17 finals.

Cabrera amb 22 punts i 15 rebots va ser el millor jugador del partit.