Massa líder per l’Arenys Joventut (80-61)

0
    21

01/11/2015 – El CB Quart-Germans Cruz derrota amb contundència el vinculat d’EBA de la Penya i amplia una setmana més la mala dinàmica de resultats verda.

L’Arenys Bàsquet Joventut abandonaria el Pavelló Municipal de Quart encaixant la cinquena desfeta en sis partits. El líder del grup C-A de la Lliga EBA (6/0) s’erigiria com un escull impossible de superar per la jove plantilla de César Saura, sobretot després d’un segon quart on els maresmencs patirien de valent.

Tot i que la diferència final acabaria sent contundent (19 punts), el Germans Cruz no trobaria massa facilitats per part del rival al llarg del primer parcial. L’Arenys es defensaria prou bé (20-16), travant el partit i evitant que els locals poguessin entrar en ratxa anotadora.

No seria fins al segon període quan dos triples consecutius d’Albert Masllorens activarien del tot l’arsenal ofensiu gironí. De cop, el Quart es rearmaria amb una gran solidesa defensiva, provocant fins a deu pèrdues de pilota de l’Arenys Joventut.

En només deu minuts, els maresmencs encaixarien un contundent parcial de 23 a 12, després que el Germans Cruz pogués córrer amb massa facilitat. Al descans, el vinculat de la Penya perdia per 15 punts de diferència (43-28), avantatge que es mantindria al llarg de tot el tercer acte (59-43).

Les 24 pèrdues de pilota finals que acumularia l’Arenys i les escasses 6 recuperacions aconseguides pels visitants no ajudarien gens a l’equip de César Saura, el qual ni tan sols podria maquillar el resultat al llarg dels últims deu minuts de l’encontre (80-61).

L’Arenys Joventut tancaria el partit amb un percentatge d’encert en tirs de camp realment baix (29%), ja que només Artiz Tomás tindria un dia inspirat a nivell ofensiu (22 punts i 18 de valoració).

Els dos jugadors verd-i-negres del bloc maresmenc tampoc executarien la seva millor actuació. Terrence Bieshaar sumaria 8 punts, 15 rebots i 12 de valoració en 31 minuts, mentre que Marc Bauzà tancaria el matx amb 6 punts, 6 rebots i un 8 de valoració en 21 minuts.

A l’espera de conèixer el resultat del Menorca Sant Lluís-Baricentro Barberà (12:30h), l’Arenys Joventut ocupa la vuitena plaça del grup C-A de la Lliga EBA, amb només un partit guanyat en sis jornades (1/6).