Massa nervis (62-71)

  0
  DUFw6SsW4AA3YEx.jpg

  21/01/2018 – Sisena derrota consecutiva del Divina Joventut, que segueix sense reaccionar, víctima del desànim i de l’ansietat. L’UCAM Múrcia s’ha endut el triomf de l’Olímpic amb solvència (62-71). 

  21/01/2018 – Sisena derrota consecutiva del Divina Joventut (62-71), que segueix sense reaccionar, víctima del desànim i de l’ansietat. L’UCAM Múrcia s’ha endut el triomf de l’Olímpic amb solvència, imposant el seu físic, amb l’atlètic Ovie Soko (15 punts i 11 rebots) com a exemple paradigmàtic, i mostrant-se molt més regular i sòlid que un conjunt verd-i-negre absolutament bloquejat per la delicada situació que travessa a la classificació. Uns nervis que s’han traduït en uns percentatges de tir molt pobres. Amb un 35% en tirs de camp i, sobretot, un 15% en triples (4/26) no es va gaire lluny. 
  La Penya ha volgut però no ha pogut, jugant amb el cor i no deixant mai de lluitar, però sense fer un joc consistent. L’empenta de Neno Dimitrijevic (14 punts) ha estirat de l’equip en alguns moments, però no n’hi ha hagut prou per tombar un Múrcia molt més sòlid, amb l’exverd-i-negre Clevin Hannah furgant en la ferida (23 punts). Xiulets al final del partit i l’evidència que els reforços són urgents (sona el base Nicolás Laprovittola i es vol un quatre).
  Els nervis s’han fet evidents d'entrada i un cop més la Penya ha hagut d’anar a remolc (12-24). En el segon parcial hi ha hagut una mica de llum. L’entrada dels joves Xabi López-Arostegui i Neno Dimitrijevic (8 punts en aquest quart) han actuat de revulsiu i la Penya s’ha acostat a només tres punts amb un parcial de 9-0 (23-26). Semblava que hi havia partit, però un cop més ha faltat continuïtat i el Múrcia ha salvat el moment delicat (30-38 al descans). 
  Sense poder jugar gaire al contracop, la Penya ha patit molt en el cinc contra cinc i Ovie Soko ha tornat a rellançar els murcians en el tercer quart (38-49). Algunes decisions arbitrals han encès l’Olímpic i han desesperat l’equip verd-i-negre, però la crua realitat era que la Penya era incapaç d’igualar el nivell físic dels homes d’Ibon Navarro (45-55). Faltaven encara deu minuts, però han estat un voler i no poder. El Múrcia no ha perdut mai els papers i Clevin Hannah ha actuat de botxí enmig del desànim a la pista i a les graderies.