Abalde: “Ho estem posant tot per intentar solucionar això”

  0
  10
  abalde.jpg

  27/12/2015 – L’aler gallec torna a ser un dels millors de la Penya, tancant l’encontre disputat a Miribilla amb una bona càrrega de minuts (quasi 25).

   

  Només superat per Sergi Vidal (32), Alberto Abalde diria adéu a Bilbao sent el segon jugador de la Penya amb més protagonisme sobre el parquet en el matx disputat davant el Dominion.

   

  L’exterior, autor d’11 punts i 4 rebots, apareixeria en el moment clau del partit per donar opcions al FIATC Joventut, tot i que el bloc de Maldonado acabaria cedint.

   

  “Crec que ens ha passat el mateix que durant tota aquesta ratxa negativa de partits”, valorava Abalde a RCB. “Tot i ser capaços de reaccionar bé, això no és suficient després d’un mal quart”, comentava el jugador gallec a continuació.

   

  Per Abalde, ara “s’ha de seguir mirant endavant”, ja que els jugadors ho estant “posant tot per intentar solucionar la situació”. “Diumenge tenim una nova oportunitat davant la nostra afició”, recordava el jove talent format al planter verd-i-negre.

   

  Segons el tirador de la Penya, “tots hem d’espavilar, jo el primer, i treballar al màxim per guanyar com sigui”. Després d’encadenar molts mals resultats, és lògic que l’equip “es desmoralitzi”, però cal ser “forts mentalment i treballar sense descans per tornar a sumar”.