Massa punts per remuntar

0
    31

30/5/2016.- Els 18 punts de desavantatge van pesar i el Badalonès es queda sense final de Primera. A segona, derrota de l'Ademar que es queda amb el subcampioat.

El Badalonès tanca temporada

La gesta era complicada però els dimonis van tenir una molt bona sortida agafant una renda de 10 punts als primers minuts. Però una antiesportiva i una tècnica van frenar l’empenta dels dimonis.

Al primer quart ja es van equilibrar les forces, amb un empat a 21, i el Santa Coloma va entrar al partit. Els errors defensius i la superioritat colomenca sota cistella van deixar el marcador al descans 33-40.

Els dimonis ho van tornar a intentar a la represa amb una molt bona sortida a la represa, per passar de perdre de 7 a guanyar d’11. Però faltava l’estirada final i es va acabar l’energia. L’equip es va desinflar i el Santa Coloma va poder controlar el parcial definitiu per acabar guanyant també el partit de tornada 70-74.

Les baixes de jugadors importants s’han acusat molt en un moment decisiu de la temporada. Però el balanç de la temporada, amb l’ascens a Copa Catalunya, és molt positiu.

L'Ademar perd la final i es queda amb el subcampionat

El partit amb el Martinenc va començar molt igualat, però els locals van començar a deixar evidències de la seva gran arma, els triples, anotant r en aquest primera parcial, 19-16.

El segon quart va començar amb els millors minuts de l’Ademar amb un parcial de 0-13 en 5 minuts que els posava 10 punts amunt. Però els locals van reaccionar i la diferència al descans era mínima, 37-39.

Al tercer quart el Martinenc va anotar fins a 7 triples i els Maristes van haver de treballar perquè no marxés definitivament al marcador. El 65-62 deixava el partit per decidir al parcial definitiu.

Els badalonins van seguir dins el partit, tot i que a remolc al marcador. A 3 minuts del final, el desavantatge era de 5 punts i el rebot ofensiu del Martinenc va marcar la diferència al moment definitiu i es va endur la final 99-89.

El subcampionat de Segona posa punt i final a una molt bona temporada en la que han aconseguit l’ascens a Primera Catalana.