Els Dracs cauen contra uns Vikings físicament superiors (8-38)

  0

  Els Badalona Dracs van caure el passat dissabte contra uns potents Vienna Vikings, equip molt superior físicament. Les graderies del Camp de Pomar van presentar un magnífic aspecte per presenciar el debut europeu, en un partit en el qual els badalonins van realitzar un gran esforç, sense poder obtenir un millor resultat davant la qualitat dels seus rivals.

  L’inici de partit ja va donar mostres que els Dracs no tindrien un partit gaire còmode. El quarterback visitant, Herink, va anotar el primer touchdown amb una cursa de 2 iardes. Dracs ho va intentar, acostant-se a la zona d’anotació. Van ser els austríacs els que van anotar, amb 3 punts mitjançant un field goal des de 25 iardes

  Ja en el segon quart, Dubravec sumava el segon touchdown visitant a passada de 51 iardes. Els homes d’Òscar Calatayud ho continuaven intentant, provocant fins i tot un fumble en acció de Javier Garcia, però eren novament els Vikings els que anotaven abans del descans, amb una cursa de tan sols 3 iardes d’Islaam Amadu.

  A la represa, Dracs, malgrat el resultat, advers, continuava posant molta voluntat, però era novament Amadu qui tornava a anotar. La sentència definitiva arribava amb un touchdown de Wappl, a passada del quarterback Herink de 65 iardes.

  L’anotació de Dracs va arribar ja en el darrer quart. Hunter Correll rebia una passada de Sergi Gonzalo per anotar l’únic touchdown. Javi Fernández, posteriorment, anotava 2 punts en jugada.

  Amb aquest resultat, els Vienna Vikings es classifiquen per a les semifinals de la ECTC, després d’haver guanyat els dos partits disputats. Els badalonins viatjaran a Dinamarca el 18 de maig, per enfrontar-se als Triangle Razorbacks. Abans, el dia 12, disputaran a Pomar el partit de semifinals contra Murcia Cobras.

  📷 Flash Bdn

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí