Matinal per recuperar sensacions

    0
    diari.JPG

    06/10/2017 – La visita del Peña Deportiva de Santa Eulària, un dels quatre equips balears del grup tercer de segona B, obligarà el Badalona, aquest diumenge, a variar el seu habitual horari de tarda com a local. Per això la pilota començarà a rodar a l’estadi a les dotze del migdia. 

    La visita del Peña Deportiva de Santa Eulària, un dels quatre equips balears del grup tercer de segona B, obligarà el Badalona, aquest diumenge, a variar el seu habitual horari de tarda com a local. Per això la pilota començarà a rodar a l’estadi a les dotze del migdia. Els eivissencs han sumat cinc punts en les set primeres jornades i ocupen la dissetena posició. A casa, han caigut per la mínima contra el Formentera i l’Elx, han empatat contra el Sabadell i han guanyat el València B. A fora, han perdut, també per la mínima, contra el Mallorca i el Lleida, i han empatat a Olot. Tot i que es troben en la zona de descens, no es pot dir que els seus resultats hagin estat especialment dolents: no els han superat mai per més d’un gol i s’han enfrontat a alguns dels millors equips de la lliga.

    Serà la tercera vegada que el Bada i el Peña Deportiva es veuen les cares. Les dues anteriors van tenir lloc la temporada 2008/09, en l’últim curs dels balears a la categoria de bronze, i totes dues van acabar en empat: 0-0 a la vella Avinguda de Navarra i 1-1 a Santa Eulària del Riu. Per altra banda, tots dos equips han jugat entre setmana. El que entrena Manolo González, un amistós contra la selecció catalana amateur (2-2), i el de Dani Mori, la tornada de la final territorial de la copa Federació contra el Mallorca B, que va acabar amb un insuficient empat (1-1). Diumenge, en tot cas, s’espera veure un Badalona més semblant al que va golejar el Deportivo Aragón, en l’últim partit a casa, que el que va caure al camp del cuer, en la darrera jornada. El 2-0 a Peralada ha posat aigua al vi de l’eufòria que es va desfermar després del 5-2 de fa dues setmanes, però queda molt lliga encara. L’àrbitre de Las Palmas Alexandre Alemán Méndez xiularà el partit.