Unanimitat i deute històric liquidat

  0
  46
  Foto assemblea.JPG

  06/10/2017 – Dilluns passat, l'assemblea del CF Badalona va aprovar, per unanimitat, la dació en pagament a DITU, la filial immobiliària de Tusgsal, de la parcel·la situada a l'Avinguda de Navarra, per la qual el club liquida el seu deute històric, acumulat fins al 2012. 

  Dilluns passat, l'assemblea del CF Badalona va aprovar, per unanimitat, la dació en pagament a DITU, la filial immobiliària de Tusgsal, de la parcel·la situada a l'Avinguda de Navarra, per la qual el club liquida el seu deute històric, acumulat fins al 2012. En l'informe del president, Miguel Ángel Sánchez, els socis escapulats van ser assabentats de manera detallada de la situació econòmica del club i de l'acord amb l'empresa d'autobusos per al qual, a canvi del terreny edificable ubicat en una part de l'antic camp de futbol que li va correspondre a l'entitat després de la permuta amb l'ajuntament per la construcció de l'estadi municipal, s'eixugava una quantitat acumulada entre el curs 2007/08 i el 2011/12. Durant aquest període el Badalona es va endeutar amb Tusgsal, oferint com a aval el seu patrimoni, per poder disposar de pressupostos molt elevats, que van arribar als dos milions i mig d'euros. El club avalava aquests préstecs amb el seu patrimoni.

  Per altra banda, per poder fer front al cost de l'operació que liquidarà aquest deute, el Badalona va haver de sotmetre a l'aprovació dels seus socis també la venda del vell camp de futbol de la Morera a Tusgsal. La societat laboral passarà a ser propietària d'aquest equipament esportiu, en desús des de fa molts anys, a canvi d'una quantitat que el club utilitzarà per pagar els impostos de la dació en pagament.

  Ara arriba el torn de l'assemblea de Tusgsal que, el pròxim 19 d'octubre, haurà d'aprovar l'operació. Si així és, el Badalona es traurà del damunt una llosa que ha arrosegat durant els últims cinc anys.