Mazoni obre el Musica’t 2017 al Teatre Principal

  0
  mazoni.jpg

  10/02/2017 – Dos concerts i tallers sobre gestió musical formen el programa de la present edició del festival badaloní de música catalana.

  Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni estrena nous temes que estaran inclosos dins el que serà el seu nou disc, que presentarà durant el 2017. A més d'oferir un tast en primícia, l'artista farà aquesta divendres al Teatre Principal un repàs de cançons dels discs anteriors en format de guitarra i veu.

   

  El Musica’t és el festival de la música catalana a Badalona.  L’edició 2017, la novena, la configuren propostes musicals de diferents estils i formats que volen ser el reflex del moment que viu l’escena musical de casa nostra. El Musica’t, a més, obre un nou espai formatiu obert a músics, entitats i persones interessades en la gestió de la indústria de la música. Es tracta d'un taller que tindrà lloc els dies 13 i 20 de febrer a l'Escola de Musica Moderna de Badalona.

   

  Des del 2009, Badalona acull el Festival Musica’t, una proposta que vol equiparar el bon moment creatiu que viu la música de casa nostra amb una bona oferta de programació en directe. Per l’escenari del Musica’t han passat artistes emergents, coneguts, o d’altres que han destacat en els últims anys: Gossos, Miquel Abras, Obeses, Josep Thió, Nyandú, Pau Vallvé, Cesk Freixas, Bruno Oro, Sanjosex, Roger Mas, Lexu’s, Joan Masdéu, Maria Arnal & Marcel Bagés, Joan Rovira, Enric Verdaguer, In Crescendo…

   

  El Musica't Badalona 2017 compta amb la complicitat de Badalona Cultura, La Sargantana i l'Escola de Música Moderna de Badalona.