Villacampa sondeja Juanan Morales per la presidència

  0
  no_2.jpg

  10/02/2017 – És un home de la casa, coneixedor del món professional i amb ADN Penya; sens dubte una bona opció per agafar el relleu.

   

  El nou mandat que el consell del Divina Joventut va inaugurar el desembre passat és molt curt. De fet, el mes de març és el termini que es va donar davant els accionistes per solucionar les tres potes d'un pla de viabilitat que contemplava dos acords amb Hisenda i les entitats bancàries on la Penya hi té els passius i una operació amb els terrenys de Mas Ram per obtenir liquiditat.

   

  El pacte amb l'Agència Tributària ja està signat i el dels bancs està lligat i es formalitzarà en breu. Paral·lelament, un altre dels assumptes pendents és conèixer qui serà el relleu de Jordi Villacampa al capdavant del Divina.

   

  L'actual president verd-i-negre veu una bona opció en la figura de Juanan Morales, conseller esportiu i exjugador de l'entitat. És un home de la casa, coneixedor del món professional i amb ADN Penya. Villacampa l'ha sondejat, però Morales creu que, ara per ara, el més important és tancar el pla de viabilitat que asseguri el futur amb un acord amb l’Ajuntament de Badalona.

   

  L’ex pivot va jugar un total de vuit temporades al Divina Seguros Joventut, formant part de la mítica generació del doblet de lliga (1991 i 1992) i de la Copa d’Europa del 1994. 

   

  La necessitat s'enfronta a l'Olímpic

   

  El Divina Seguros-UCAM Múrcia d'aquest diumenge (12:30h) a l'Olímpic promet ser un matx on la psicologia serà decisiva. La Penya (5/14) marca la salvació de la Lliga Endesa i el seu rival també té el descens a tocar (6/13).

   

  El Múrcia, ja amb Katsikaris com a tècnic, està intentant trencar la irregular ratxa que l'ha deixat lluny dels llocs de privilegi. "L'objectiu d'ara és solidificar les coses que encara no fem bé de forma constant. No podem alternar execucions molt bones amb d'altres molt dolentes", declarava Diego Ocampo en la prèvia.

   

  Segons el tècnic, "el nostre rival som nosaltres mateixos", tot i que sempre s'ha de tenir en compte qui es té al davant. "L'UCAM no és només Campazzo. Compta amb jugadors capaços d'estar en grans lligues. Antelo i Radovic ho fan molt bé al quatre. Benite i Baron són bons tiradors i Rojas transmet energia", advertia l'entrenador.

   

  Amb Smith afectat per un esquinç de lligaments al genoll, la participació del base serà molt complicada. Dimitrijevic haurà de continuar sumant.