MB Motors celebra el 14è Torneig Mercedes Trophy de Golf

0
    41

16/05/2016 – El torneig es va celebrar al Club Golf de Vallromanes, on van participar més de 80 jugadors.

Mercedes no és només un referent en el golf professional, sinó que té el circuit amateur de golf més important del món, ja que el circuit Mercedes Trophy no només és un torneig local sinó que se celebra des de fa 26 anys a tot el món. El 2015 van haver-hi 20 torneigs i 2.500 participants, i van participar 43 països amb més de 50.000 jugadors.

Destacar que el passat 10 de maig, MB Motors va organitzar el 14è Torneig Mercedes Trophy al Club Golf de Vallromanes, que va comptar amb més de 80 jugadors, els quals van gaudir d'una jornada esplèndida de golf. Els finalistes van ser José Maria Gil i Octavi Llucià en la primera i segona categoria, respectivament.

Els guanyadors del torneig representaran a la Final Nacional que se celebrarà al mes de juliol al Club Golf Saler de València.