Tocarà remuntar

0
    25

16/5/2016.- El Sant Josep va perdre de dos punts en l'anada dels quarts de final i haurà de recuperar-los a Viladecans. El Círcol va guanayr i pot certificar la permanència aquest diumenge a la pista del Ciutat Vella.

Fase final: Sant Josep 79 – Viladecans 81

L’anada de la primera eliminatòria va ser un partit molt intens. Es va poder un partit igualat i amb bon joc per part dels dos equips.

La primera part va ser amb molt de ritme i encert anotador. Al descans el Sant Josep guanyava de 6 punts, 53-47.

A la represa va seguir la mateixa tònica i en un final igualat, el Viladecans va poder esgarrapar dos punts de renda de cara al partit de tornada.

Dissabte a les 18.30h el Sant Josep haurà de remuntar aquests dos punts a domicili per guanyar al eliminatòria i jugar la Final a 4 de Copa Catalunya.

Promoció permanència: Círcol 83 – Ciutat Vella 72

El Círcol va necessitar una pròrroga però guanya el primer partit de la eliminatòria que és al millor de tres partits.

Va començar dominant el partit amb defenses ràpides i transicions. El Ciutat Vella aguantava des de la línia exterior per empatar el quart 16-16.

Dos triples a l’inici del segon quart van fer que els visitants obrissin una perillosa escletxa de 8 punts. Però el Círcol va saber reaccionar amb un canvi alternatiu amb defensa pressionant que va col.lapsar el Ciutat Vella. Un parcial de 16-4, amb els punts de Gotzens i Lladó, van deixar el marcador al descans 32-28.

Al tercer quart les forces seguien equilibrades. El Círcol amb 5 triples va aguantar l’estirada visitant per mantenir el marcador igualat, 51-50. Els nervis van aparèixer al parcial definitiu amb errors dels dos equips.

A falta de 3 minuts, un triple de Gotzens posava el 57-63 al marcador. Però dues bones accions del Ciutat Vella ajustava el marcador a 67-66 a falta de 10 segons. El barcelonins tenien la última possessió i una falta a 1 segons els donava els dos tirs lliures per guanyar, però només en va anotar a 1 i el temps reglamentari va acabar amb empat a 67.

A la pròrroga va sortir el millor Círcol del partit. Amb joc col.lectiu al davant, durs al darrera i les idees clares va anar agafant avantatge i amb un parcial de 17-6 va deixar sense opcions al Ciutat Vella.

Una victòria molt important que deixa la permanència una mica més a prop. Si  guanyen diumenge a les 19h el segon partit del play off a domicili seran equip de Copa. Si perden tindran una nova oportunitat a La Plana.