Menarini aposta aquest 2020 contra el canvi climàtic

  0

  La necessitat de lluitar contra el canvi climàtic és una realitat cada dia més tangible. Grup Menarini treballa des de fa anys amb la ferma convicció de promoure la protecció del medi ambient adaptant tant els productes que fabrica com els processos que empra amb l’objectiu de minimitzar el seu impacte ambiental.

  La companyia ha decidit fer un pas més enllà i dedicar aquest acabat d’estrenar 2020 a la protecció i la cura del medi ambient a través de la iniciativa #ÚNETEALVERDE, en el marc de la qual es desenvoluparan diferents activitats amb un objectiu comú: treballar intensament l’ODS13 (Acció pel clima). La companyia ha decidit a més d’aquest treballar de manera prioritària els ODS3 (Salut i Benestar), ODS5 (Igualtat de Gènere) i ODS17 (Aliances per a aconseguir els Objectius), encara que Grup Menarini contribueix al compliment de 15 Objectius de Desenvolupament Sostenible en la seva gestió diària.

  En línia amb aquest compromís, i en el marc de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, Menarini ja va fer els seus primers passos en 2019 dient adéu a les ampolles d’aigua de plàstic en la seu que la companyia té a Badalona.

  Gràcies a aquesta iniciativa s’ha pogut eliminar una tona d’aquest residu (en 2018, el consum d’ampolles d’aigua de plàstic va ascendir a 53.522) a través d’accions com la supressió del plàstic en les màquines de vending mitjançant el lliurament de gots reutilitzables, la substitució de les ampolles de plàstic de 500cc per ampolles de 1L d’aigua en envàs de cristall retornable i reutilitzable en els serveis de cafè i en el menjador, i la instal·lació de 13 fonts d’aigua filtrada. A través d’aquesta acció, la companyia ha donat compliment al ODS 6 (Aigua neta i sanejament), ODS 7 (Energia assequible i no contaminant), ODS 9 (Indústria, innovació i infraestructura) i ODS 13 (Acció pel clima).

  A aquestes accions s’aniran sumant unes altres al llarg de l’any com són l’ús de gots reutilitzables en les màquines de vending de begudes calentes i la supressió de les bosses de plàstic per al lliurament de medicaments en la seu de Badalona.

  A través d’aquesta iniciativa, Menarini reivindica la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic per a garantir un futur més sostenible per a totes les persones.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí