El Turó de l’Enric no tindrà, finalment, un tanatori

  0
  85

  Fa unes setmanes, aquest Diari informava sobre les accions reivindicatives que estaven portant a terme les diverses plataformes que volien preservar el Turó de l’Enric i evitar la construcció d’un tanatori en aquests terrenys. Després de vierses negociacions entre l’Ajuntament i el Grup Mémora, responsables del tanatori, s’havia arribat a l’acord de fer un projecte de permuta urbanística que havia de solucionar el problema. Tot i això, el projecte encara es trobava encallat.

  Tot i això, fa uns dies, la plataforma Salvem Turó Torrent va comunicar via Twitter que havien tingut una reunió amb l’alcalde en funcions, en Rubén Guijarro, i que ja podien dir finalment que “el tanatori no es construirà”. Una batalla guanyada, tal i com la califiquen ells que posa solució als anys de petició per preservar l’espai natural del Turó.

  Tal i com informava a aquest Diari la Mercè Cabrera, presidenta de l’AVV de la Morera, “fins i tot les escoles de l’entorn van al Turó a fer activitats i hi participen d’ell”, fet que encara fa més necessària la protecció d’aquests tipus d’espais a Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí