Menarini dóna beques menjador a nens i nenes per valor de 6.950€

  0
  48

  L’empresa Menarini, amb seu al barri de Sant Roc de Badalona, es troba co·laborant amb l’ONG Educo amb l’objectiu de recaptar diners amb els que s’oferiran 2.780 menjars a 17 nens i nenes en risc d’exclusió social durant tot un any. Això implica que cada Comunitat Autònoma comptarà amb una beca menjador.

  D’aquesta manera, la companyia fa que la seva xarxa comercial participi de les activitats que s’estan realitzant en l’àmbit de l’acció social.

  ONG Educo

  Aquesta entitat treballa per garantir l’educació i l’alimentació de nens i nenes i ja va posar en marxa el Projecte Beques Menjador al 2013. Actualment han repartit més de 2,4 milions de menjars en 219 col·legis i 74 entitats de totes les Comunitats Autònomes entre els més de dos milions de petits a Espanya que es troben en risc de pobresa.

  A través d’aquesta iniciativa, Menarini se suma a les 874 empreses que ja col·laboren amb Educo. Marifé Escobar, la directora de Relacions Corporatives d’Educo, assegura que “des del primer moment Menarini ha mostrat la seva sensibilitat cap a la situació de pobresa i exclusió social de milers de nens”. Així mateix, Escobar també explica que “les beques menjador d’Educo no només garanteixen una alimentació, sinó que també representen un important factor d’integració dels nens i nenes a les escoles i els hi ajuda a millorar el seu rendiment”.

  Menarini, com a signant del Pacte Mundial, es compromet a contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU en la seva gestió diària.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí