Menys resultadisme; més millora diària

  0
  14183908_623910297781459_1943919688439649044_n.jpg

  16/09/2016 – Després de baixar procedent de la Copa Catalunya, el sènior masculí de l’AE Minguella ha patit una pronunciada renovació de la plantilla.

   

  La llarga etapa de Pere Garcia a la banqueta del primer equip de l’AE Minguella no acabaria de la forma esperada. Els blaus tancarien el curs passat sent els cuers del grup II de Copa, guanyant només cinc partits en tota la lliga (5/25).

   

  Garcia deixa el càrrec i David Martín aterra al sènior masculí amb la missió d’aportar aire fresc fent equip amb Pere Costa i Dani Mañe. Aquest dissabte, el nou projecte del club de Casagemes comença amb un debut a la lliga contra el CEB Girona (a casa a les 19:15h).

   

  “Ens plantegem la temporada com un any d’aprenentatge. No ens volem preocupar tant per l’ascens o la permanència, sinó per construir un equip i una filosofia de joc. Ens marquem objectius del dia a dia i concentrarem tots els nostres esforços en la millora dels jugadors”, deixava clar el nou tècnic de la Minguella en la conversa mantinguda amb aquest diari.

   

  En relació al bloc de l’any passat, la plantilla blava ha patit canvis substancials. El club ha buscat “crear un gran esperit de la Minguella que l’identifiqui”, apostant per gent de la casa.

   

  Edu Esteve, Albert Villalaín, Ferran Hurtado continuen, mentre que Joan Llongeras, Nil Ibáñez i Carlos López fan el salt procedents del sènior ‘B’. Pel que fa a les incorporacions, Marc Arregui (Natzaret), Sergi Rourera i Dídac Cala (Sant Josep) i Sergi Ors (Montgat) configuren la llista d’altes.

   

  “La majoria de la plantilla és molt jove. Volíem un grup que inspirés ganes i il·lusió. Això ens facilitarà la feina a l’hora de construir l’equip”, declarava David Martin a aquest diari.

   

  Mal tràngol oblidat

   

  El fet de conviure durant tota una temporada en una dinàmica negativa podria fer pensar que a la Minguella li costarà oblidar els fantasmes del passat i tornar a guanyar confiança.

   

  L’entrenador del sènior, però, opina que el grup ja ha superat el tràngol sofert amb el descens. “En relació al descens, crec que hem passat pàgina. En aquest sentit, el salt que fan els jugadors del sènior ‘B’ és un avantatge. En part, ens hem proposat no pensar, perquè ja no podem arreglar res”, manifestava.

   

  Un cop fet net, ara els blaus intentaran “fer un joc que generi diversió, tant dins del vestidor com a la graderia”. La fita és ben clara: “tornar a omplir Casagemes”.