Recuperar el seu lloc

  0
  sbm241015.jpg

  16/09/2016 – Miguel Blanco torna a agafar el sènior masculí de la UB Llefià amb un únic objectiu: pujar a la Segona Catalana.

   

  Una temporada irregular els va condemnar a disputar la promoció de permanència i, un cop allà, el Lima Horta els enviaria a Tercera guanyant-los els dos encontres del play-off. El sènior masculí de la UB Llefià s’estrenarà a la seva nova categoria aquest diumenge (12h), visitant la pista del Canet.

   

  Els taronges volen demostrar des de l’inici del campionat que aspiren a l’ascens i per aquest motiu han intentat no perdre molts efectius del curs anterior. Un total de set jugadors del sènior de l’any passat es mantindran dins de l’equip. A més, dos efectius del ‘B’ i un del sub21 faran el salt. A nivell de fitxatges, només el base Marc Illescas s’ha incorporat al club.

   

  Blanco torna a manar

   

  Per mirar de tornar a Segona, la direcció esportiva de la UB Llefià ha confiat en tot un clàssic. Miguel Blanco, que havia deixat les banquetes a finals del curs 2013-2014 i que l’any passat va tornar per entrenar el sub21, ha estat l’escollit per conduir el projecte del sènior.

   

  “La pretemporada ha estat una mica atípica. Hem estat entrenant amb només cinc jugadors del primer equip. La Copa Badalona, per exemple, la vam disputar amb molts efectius del filial”, revelava el tècnic colomenc en primer lloc.

   

  Sobre el curs anterior que va viure la plantilla, Blanco es mostrava rotund. “La temporada de l’any passat no va ser normal. L’equip va tenir una plaga de lesions i es va entrar en una dinàmica negativa que és molt complicat de canviar”, assegurava.

   

  Enguany, el Llefià vol “generar sensacions i rutines i donar rols als joves que s’incorporen del planter”. A més, l’equip té clares les seves aspiracions. “L’objectiu és pujar de categoria. Comptem amb jugadors de categories superiors i no podem renunciar a l’ascens des del principi”, declarava Miguel Blanco.

   

  De cara al duel de debut davant el Canet, l’entrenador de la UB Llefià espera que el bloc se sobreposi a les baixes. “Entrenaré amb l’equip al complet a partir de dilluns. Al debut hi arribem una mica justos tàcticament, però estic convençut que guanyarem. Anirem a guanyar. Ho tenim clar. Un equip que vol pujar no pot dependre de les baixes”, sentenciava Blanco.