Mercadona obre un nou establiment al barri de Montigalà

  0
  60
  Fotografia Mercadona Montigalà.JPG

  04/12/2013 – Ha suposat una inversió de 3,5 milions d'euros i comptarà amb una plantilla de 48 persones; és la segona botiga que la cadena obre en pocs dies a la ciutat.

  Mercadona ja ha posat en marxa un nou establiment a Badalona. Després de la inauguració del nou local al Màgic, la companyia obre les portes del nou supermercat ubicat a Montigalà (C/ de la Ciència, 12). La instal·lació d’aquesta nova botiga ha suposat una inversió de 3,5 milions d'euros i compta amb una plantilla de 48 treballadors.

   

  El nou supermercat té una superfície de sala de vendes de 1.900 metres quadrats, on s'ubiquen totes les seccions habituals de Mercadona. Així mateix, la botiga disposa de zones de descans i vestuaris pels treballadors i incorpora una sala de formació també destinada a la plantilla.

   

  L’horari d’obertura al públic és de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 hores. El centre disposa d'un aparcament de 230 places per tal de facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat.