Mereixien els tres punts

0
    24
    IMG_0307.JPG

16/10/2016 – El Badalona va merèixer molt més en el duel d'invictes, contra l'Alcoià. Després d'una excel·lent primera part, que va acabar amb un insuficient 1-0, signat per Moha, els alacantins van aprofitar l'únic moment de feblesa dels escapulats per empatar, de penal.

Magnífica primera part dels de Manolo González, que van arraconar un senyor equip, com és l'Alcoià, i van fer mèrits per marxar al descans amb el partit decidit. Tot i la lesió de Marcel Serramitja als 10 minuts, els badalonins van tenir el gol a tocar en no poques ocasions. Només en una, però, la pilota va entrar. Moha va culminar, rematant al segon pal, una preciosa combinació entre Bruno i Sandro.

L'Alcoià va donar senyals de vida a partir del minut 70, quan Aly Coulibaly i Sandro van baixar físicament. Una petita davallada en el joc del Badalona va penalitzar en excés, perquè els de Ton i Seligrat van aconseguir l'empat en aprofitar un penal, dubtós, xiulat a Aleix Coch, que Joni va transformar.

L'empat final manté a tots dos equips com els únics invictes del grup tercer de segona B.

Badalona: Morales; Grima, Robusté, Moyano, Musa; Aly Coulibaly (Enric Pi, 79'), Toni Lao; Marcel Serramitja (Moha, 11'), Sandro (Aleix Coch, 68'), Bruno Vinicius; Gerard Oliva.

Alcoià: Marc Martínez; Álvaro (Perujo, 65'), Fran Miranda, Barreda, Navarro (Devesa, 59'); Joni, Arqués; José, Gato, Ángel (López Silva, 51'); David.

Gols: 1-0, Moha (26'); 1-1, Joni (p.) (77').

Àrbitre: Daniel David Baiges Dones (aragonès). TA: Musa, Bruno Vinicius, Aleix Coch, Fran Grima i Moha, del Badalona. Navarro i Barreda, de l'Alcoià.