Mereixien guanyar

0
    35

06/11/2017 – El Badalona va ser superior a l'Alcoià i va crear més ocasions clares de gol, però va caure a El Collao. La manca de punteria en els últims metres va condemnar un altre cop als escapulats.

Ni Albarrán, ni Kilian, ni Aly Coulibaly, van aparèixer en l'onze. Tres peces clau en el sistema de Manolo González, que acumulen molts minuts de joc a les cames, van quedar fora per problemes decisió tècnica. Tot i això, el rendiment del Badalona a El Collao va ser molt bo i només la mala sort va fer que acabés perdent el quart partit de la temporada. D'entrada, va saber reaccionar al gol matiner que va encaixar, després d'un refús de Morales que va recollir David Torres a dins de l'àrea. Marcel Serramitja va signar l'empat als 11 minuts, en la primera aproximació clara a l'àrea de Koke.

N'hi va haver més, d'arribades amb perill a l'àrea de l'Alcoià. El mateix Serramitja va tenir dos cara a cara amb el porter, que no van entrar perquè la sort no va voler, i Kevin Lacruz en va tenir un altre, entrada la segona part, que certificava que si algun equip mereixia desfer l'empat, era el Badalona. Però va passar tot el contrari i qui va tornar a marcar va ser qui menys ho mereixia. En una acció similar a l'un a zero, després que Morales desviés una pilota que rondava la seva àrea, José Garcia va rematar de cap a la xarxa per posar el 2-1 definitiu a favor de l'Alcoià.

Fitxa tècnica:

Alcoià: Koke, Barreda, Ruso, Mario, Galas (Navarro, 46'), Pau Bosch, David Torres, José García, López Silva (Álvaro, 77'), Gato i Lado (Cubero, 58').

Badalona: Morales, Moyano (Adri Rivas, 80'), Juanjo, Parera, Álvaro Vega, Kevin (Rubén, 76'), Toni Lao (Aly, 66'), Maestre, Néstor, Robert i Serramitja.

Gols: 1-0 (5') David Torres. 1-1 (12') Serramitja. 2-1 (67') José García.

Àrbitre: Arberola Rojas. T.G.: Als locals Mariano i Mario Fuentes.