Meritòria actuació de la UGE Badalona al Campionat de Catalunya de Clubs

0
    51
    UGE Badalona

Durant dues jornades la UGE Badalona ha demostrat el seu gran esforç i dedicació sobre la
    pista al Campionat de Catalunya de Clubs. Després de diversos anys on només podien
    presentar equip femení, enguany la UGE ha aconseguit participar amb l’equip mixt a la divisió D del Campionat.

A la primera jornada, celebrada a Palafrugell el passat 11 d’abril, la UGE va finalitzar en quarta posició, aconseguint un total de 372 punts. Destaquen les victòries de Marc García al 400m tanques i de Francesc Rodríguez a la prova de 5000m marxa. També van fer una gran actuació l’equip femení de rellevistes del 4x400m format per Maria González, Marina Mas, Mar Olivé i Laia Zurita, que van aconseguir la tercera millor marca amb un registre de 4:21.73’. L’equip de relleus masculí amb els atletes David Ballester, Marco Crescenti, Marc García i Isaac López va finalitzar amb la quarta millor marca de la prova.

La segona jornada va tenir lloc aquest diumenge a Castellar del Vallès. Cal destacar l’actuació de la Laia Zurita a la prova de 400m, que va finalitzar amb un registre de 56.40’, que suposa marca personal per l’atleta i el tercer millor temps de tot el Campionat. A més, l’equip de relleus femení del 4x100m format per Maria González, Marina Mas, Sandra Manzanares i Laia Zurita va aconseguir la segona millor marca de la prova.

La UGE Badalona ha finalitat en una meritòria cinquena posició de la divisió D del Campionat de Catalunya de Clubs. Al llarg de les dues jornades l’equip ha aconseguit un total de 754,5 punts. Però per sobre de tot destaquen les marques personals dels atletes i la gran implicació per part de tot l’equip. | Marta Guirao (UGE Badalona).