El barri més petit de Badalona demana a crits un “Remei”

  0
  58

  El Barri d’El Remei és el més petit de Badalona. El formen quatre carrers i està situat entre Sant Roc i Sant Adrià. Tot i les petites dimensions d’aquesta zona, els seus veïns denuncien diversos problemes greus de convivència que perjudiquen la qualitat de vida de les persones que hi resideixen.

  Des de l’Associació de Veïns denominen aquests carrers com “el taller de Badalona”. És habitual veure una gran quantitat de cotxes al carrer i molts negocis de reparació de vehicles. La Silvia Jordán és veïna i membre de la junta veïnal i assegura que l’activitat de la majoria d’ells no respecta les normes. “Es canvien olis i es tiren a terra i es llencen peces a les voreres. També es poden veure cotxes abandonats que els utilitzen per desballestar-los i extreure les peces. Aquesta activitat la fan al carrer, així com arreglar els cotxes”.

  La presència del rentat de vehicles BonArea omple els carrers de brutícia. Una altra de les queixes és que els dos carrers que envolten aquesta zona de rentat estan plens de vehicles en doble filera que dificulten la circulació i embruten la calçada. Àngel García, un altre veí, afirma que amb els anys han perdut serveis de primera necessitat. “Patim un abandonament general com a associació i com a barri. En 15 anys no hem tingut cap inversió. Ja no tenim comerços, ni parada d’autobús. Aquí viu gent gran i ja no tenen transport públic per desplaçar-se”.

  L’estat dels edificis també preocupa als habitants del barri. Molts són antics i ja s’han produït episodis de despreniments que han estat a punt de causar danys a persones. D’altres estan en mal estat i tapiats per evitar ocupacions, ja que és una zona propensa a aquesta pràctica. “Aquest barri té moltes possibilitats per la seva ubicació, però s’està convertint en una gàbia. No podem marxar perquè no podem vendre les nostres propietats pel deteriorament de la zona”, afirma. Jordán.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí