Més cribatges massius, ara a Sant Roc, Artigues i el Remei

  0
  43

  El Departament de Salut i l’Ajuntament de Badalona duran a terme la setmana vinent garbellats massius de coronavirus en tres nous barris: Artigues, el Remei i Sant Roc, on es farà una campanya de test d’antígens per a tractar de detectar casos de Covid-19 asimptomàtics.

  Les proves estan dirigides a les persones més grans de setze anys usuàries del CAP de Sant Roc, que atén els barris d’Artigues, el Remei i Sant Roc. La finalitat és frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. En els pròxims dies, les persones que estan cridades a participar en el cribratge rebran un SMS informatiu. Per facilitar el tràmit de la realització de la prova cal portar la targeta sanitària. Pel que fa als resultats dels testos, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s’enviarà un SMS en les hores següents i també es podrà consultar a la plataforma La Meva Salut.

  Aquesta actuació preventiva, dins de l’estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19 basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus, consistirà en la realització massiva de testos antigènics ràpids (TAR). Les proves es faran a partir del dimarts, 1 de desembre, fins al dissabte, 5 de desembre, de 9 a 14 hores i de 15 fins a 19 hores al Palau Municipal d’Esports de Badalona (avinguda d’Alfons XIII, s/n).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí