Més de 2.000 persones recorren la 37a Cursa del Dimoni

0
    35

16/05/2016 – Daivd Gonzalez (33:59) i Sandra Alonso (40:47) van ser els primers atletes a arribar a la meta en les seves respectives categories.

Aquest diumenge s'ha celebrat la 37a edició de la Cursa Popular Ciutat Badalona, coneguda també com la Cursa del Dimoni, en el marc de les Festes de Maig, amb la inscripció d'un total de 2.389 persones, de les quals 890 van arribar la meta després de completar els 10 quilòmetres.

Una cursa que tenia sortida i arribada al passeig de la Rambla i un recorregut planer que obligava als atletes a travessar pels barris del Centre, Casagemes, Coll i Pujol, Sistrells, La Salut, Llefià, Gorg, la Mora i Progrés.

Amb un temps de 33 minuts i 59 segons, David Gonzalez va ser el primer a trepitjar la línia de meta, seguit de Blal Hermoso i Andres Marin -tots dos de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, amb un crono de 34:42 i 35:11, respectivament. Pel que fa a la categoria femenina, la primera dona a arribar a la Rambla va ser Sandra Alonso amb un temps de 40 minuts i 47 segons, mentre que María Bartolí (42:04) i Linda Arnott (42:25) van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

La Cursa del Dimoni també va comptar amb la cursa mini amb un circuit de 1,7Km i la mitjana de 3,9Km, on van participar els menors de 14 anys. D'altra banda, com a novetat d'enguany, més de 150 persones amb dificultats en la mobilitat s'hi van sumar a la cursa inclusiva amb el mateix recorregut que la cursa mini.