Més de 20 hores tocant un cotxe amb la mà per endur-se’l a casa

  0
  cotxe monti.jpg

  29/09/2016 – El Centre Comercial Montigalà celebra els seus 25 anys regalant un cotxe a través d'un concurs d'allò més original.

  El Centre Comercial Montigalà es troba en ple procés de celebració del seu 25è aniversari, pel que ha preparat diferents activitats i un concurs d'allò més original. Els propers dies 30 de setembre i 1 d'octubre, el centre oferirà la possibilitat d'endur-se un cotxe, que vint persones tindran l'oportunitat de guanyar. Però no ho tindran fàcil.

   

  El repte es basarà en un tipus de programa televisiu molt conegut als Estats Units, en el qual els concursants han d'aguantar el màxim d'hores possible tocant el vehicle amb la mà sense separar-se. El guanyador del cotxe serà la més resistent de tot el grup.

   

  El concurs començarà a les 19h del divendres, dia 30, i s'allargarà, com a molt, fins al dissabte següent a les 10 de la nit. Evidentment, els participants no podran separar la mà del cotxe, i hauran de dur a terme proves de recompensa i/o desqualificació durant tot el dia, per tal de dinamitzar el joc i fomentar la competitivitat. Cada quatre hores, això sí, disposaran d'un descans de 10 minuts, i el restaurant McDonald's del centre brindarà àpats als concursants.

   

  El centre preveu fer retransmissions dels moments àlgids del concurs a través de les xarxes socials. Qui quedi l'últim, es proclamarà guanyador del cotxe.

   

  Els 20 participants s'escolliran de la següent manera: 10 sortiran d'un sorteig, el proper dia 24, entre totes aquelles persones que presentin dos tiquets de compra de dos establiments diferents del centre que sumin un import mínim de 30 euros; els altres 10 se seleccionaran entre tots aquells usuaris que pugin a la pàgina de Facebook de Montigalà un vídeo on expliquin perquè han de ser un dels concursants.