Més de 200 persones celebren el novè Festival de la Gent Gran de Badalona

  0
  DSC_5588.JPG

  13/06/2016 – L'acte va tenir lloc a la Casa de Córdoba de Badalona, on van actuar casals i grups de la gent gran de la ciutat i entitats de diferents cultures.

  Dissabte, 11 de juny, l'associació andalusa Casa de Córdoba de Badalona va acollir la novena edició del Festival de la Gent Gran de Badalona, que organitza la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona i on van assistir més de 200 persones.

   

  Durant el festival van passar diverses entitats culturals de la ciutat, com la coral de l'associació cultural extremenya Zurbarán de Badalona; el quadre de ball 'Arte y Estilo', la rondalla 'Amantes de la Música i el 'Coro Rociero Tomillo y Jara' de la mateixa Casa de Córdoba de Badalona; com així també les corals dels casals del Congrés, de la Morera, de Can Mercader i també el grup de ball del casal de Juan Valera.

   

  Per la seva part, el president de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona, Enric Ferreras, ha valorat molt positivament aquesta etapa del curs -de gener a juny-, ja que han arribat als 550 socis -170 més que a finals de l'any passat-, assolint així el repte d'assolir 450 afiliats per aquest 2016.

   

  D'altra banda, Ferreras ha confirmat que a partir de setembre s'iniciaran les xerrades sobre els problemes de la gent gran, un dels altres reptes que es va proposar a inicis de l'any la nova junta directiva.