Més de 300 persones celebren el dia de Sant Rafael a la Casa de Còrdova

  0
  18
  DSCF3425.JPG

  27/10/2014 – Després d'un mes de diversos actes per commemorar les Festes de Sant Rafael -arcàngel de Còrdova-, l'entitat andalusa celebra una missa rociera i una paella de germanor.

  Després de tot un mes sencer amb diversos actes, com campionats esportius, festivals de cant i ball i sortides culturals, entre altres, per commemorar les Festes de Sant Rafael -arcàngel de Còrdova, l’Associació Cultural Andalusa Casa de Còrdova de Badalona va celebrar ahir diumenge la festivitat del sant, que va tenir cita el passat 24 d’octubre.

   

  Primer de tot, la parròquia de Sant Roc va acollir la missa a càrrec del coral de la mateixa casa andalusa i, tot seguit, la seu ubicada al carrer Balmes es va degustar d’una paella de germanor en què van assistir per primera vegada més de 300 persones. La jornada va acabar amb l’actuació del grup flamenc ‘La Cartuja’. 

   

  Però els actes commemoratius no finalitzen aquí, ja que el proper dia, 1 de novembre, en motiu del Dia de Tots els Sants, la Casa de Còrdova realitzarà un dinar especial on també es faran entrega dels trofeus dels campionats de billar, dominó i parxís que s’han realitzat durant aquest mes d’octubre. L’acte finalitzarà amb música i ball.