Torre Mena acull dues jornades de la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes

  0
  64
  Foto 26-10-14 11 16 00.jpg

  27/10/2014 – Unes jornades en què l'equip C de Termites de Llefià van guanyar les dues i l'A i el B van guanyar una jornada cadascú.

  Ahir diumenge les pistes de Torre Mena van acollir la celebració de la tercera i quarta jornada de la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes, en què l’equip C de Termites de Llefià van guanyar les dues, mentre que l’A i el B van guanyar una jornada cadascú.

   

  La Lliga de Barcelona, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles, va iniciar el passat 5 d’octubre el temps va permetre jugar i en general va ser un ambient festiu, on els Termites de Llefià C es van classificar en primera posició guanyant les dues jornades amb un total de 49 bitlles i 653 punts, mentre que l’equip B i A van quedar quart i setè respectivament.

   

  Aquesta lliga està formada per dos grups, A i B, on total participen 16 equips i dels quals quatre són de Badalona: els equips A, B i C dels Termites de Llefià i, per altra banda, els To-K-Fusta.

   

  Els Termites, que estan molt esperançats, esperen quedar en els quatre primers classificats per poder enfrontar-se als altres quatre equips del grup B i així poder assolir a la Copa de Catalunya. Però els seus rivals, El Siurarenc d’Horta B i el Castellar no s’ho posaran fàcil, ja que aquest últim jugava a la Lliga Catalana. Finalment, els llefianencs estan molt contents de jugar a casa seva, ja que per fi les pistes de Torre Mena estan catalogades com a zona esportiva

   

  Per a es properes jornades 5 i 6 de la Lliga de Barcelona, que se celebraran el 16 de novembre, els Termites de Llefià s’hauran de desplaçar a Sant Pere de Riudebitlles per enfrontar-se als Siurarenc, Castellar i Sant Martí Sarroca, mentre que els To-K-Fusta tindran cita a Breda.