Més de 4.000 persones passen per Filmets el primer cap de setmana

  0
  _FAL6263.jpg

  23/10/2017 – El cinema alemany ha estat el protagonista d'aquest diumenge, amb la sessió del país convidat.

  Milers d'espectadors han passat pels teatres municipals en el marc del Festival Filmets durant aquesta setmana. Només el cap de setmana ja s'han superat els 4.000 assistents, amb algunes sessions molt destacades que van anar precedides per una inauguració plena de gom a gom.

   

  La sessió inaugural, on es va projectar el film 'Le femme et le TGV', protagonitzada per Jane Birkins, va comptar amb nombroses autoritats locals i figures representatives de la ciutat, i també de fora, com ara l'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau. Abans del tret de sortida oficial es va preestrenar el documental 'On/off', sobre les Tres Xemeneies i la seva història, produït per Televisió de Badalona.

   

  Diumenge, les famílies van ser les protagonistes de les sessions matinals, que van respirar molt bon ambient i es van omplir fins la bandera, com cada any. La sessió del país convidat, Alemanya, va tenir molt bona rebuda i va portar al Zorrilla a professionals del sector especialment arribats des del centre d'Europa per a l'ocasió, a més de la representació del Consulat Alemany a Barcelona.

   

  Les produccions locals van ser les protagonistes de dissabte, en la sessió Badalona en curt, on els directors de la ciutat poden presentar els seus projectes. Durant tota la semana, escoles i instituts de la ciutat passen pel Teatre Blas Infante per participar de Filmets.