Més de 450 persones corren en la Rentrée 5K de Badalona

0
    22

15/09/2014 – Els guanyadors d'aquesta cursa van ser Javier Aznar (16:46) i Wafaa Azdaou (20:50), que van tenir que correr cinc quilòmetres pel litoral badaloní.

El passat dissabte, 13 de setembre, es va celebrar la Rentrée 5K de Badalona, una cursa nocturna de cinc quilòmetres que va recórrer el passeig Marítim, la Rambla i alguns carrers del barri del Centre, on un total de 454 corredors van arribar a la meta.

El campió d’aquesta cursa va ser Javier Aznar, de Castillejo & Cáceres Running Club, que va finalitzar els 5 Km en un temps de 16 minuts i 46 segons. Per darrera seu van quedar finalistes Boris Valles i Xavi Giró amb un crono de 17:07 i 17:31 respectivament. Per altra banda, la primera dona en arribar a la meta va ser Wafaa Azdaou, del Club Esportiu Sistrells de Badalona, que va arribar a la meta a la 52a posició en 20 minuts i 50 segons.

La Rentrée 5K és una carrera organitzada per l’Ajuntament de Badalona, Zona Vip Events i Gran Premi Sport i és la vuitena prova del Circuit L’Aliança, format per un total de 19 curses.